•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ashton Kucher kao Steve Jobs

Prvi promotivni materijali za biografski film "jOBS" u kome je glavnu ulogu prihvatio Ashton Kucher, pojavili su se u ponedeljak na internetu. Glumac iz serije "Dva i po muškarca" trebalo bi da glumi ulogu harizmatičnog Stevea Jobsa u režiji Joshue Michaela Sterna. Ovaj film premijeru će imati na Sundance filmskom festivalu koji će se održati od 17. do 27. januara iduće godine u Park Cityu.

Ova promotivna fotografija pojavila se na stranicama Sundance Film Festivala. Organizatori su takođe najavili da će "jOBS" prikazati u završnom delu festivala, piše The Hollywood Reporter.


Ako vam se pak ova fotografija Kutchera čini kao déjà vu, to je u redu. Slika se temelji na gotovo identičnoj slici osnivača Applea snimljenoj oko 1981-1982. godine, kako tvrdi AllAboutSteveJobs.com.

Drugi film o Steveu Jobsu, nezavisno od ovog, snima autor "Zapadnog krila" Aaron Sorkin, a temelji se na službenoj Jobsovoj biografiji koju je napisao Walter Isaacson.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....