•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruisea na Dan zahvalnosti posetila ćerka Suri

Poslednjih dana pojavila se informacija da Tom Cruise noćima plače zato što mesecima nije vidio svoju ćerku Suri, a čini se da je njegovim patnjama došao kraj, jer je devojčica Dan zahvalnosti provela sa njim u Londonu.

Suri (6) živi u New Yorku sa majkom Katie Holmes od kada se par razveo ranije ove godine, a svog oca nije videla od jula. Navodno je Suri sada doletela u London kako bi sa ocem provela praznik, piše iol.

New York Daily News je izvestio da je Suri u utorak napustila New York kako bi videla Toma (50). U međuvremenu je Katie (33), koja je imala slobodan dan u izvođenju predstave "Dead Accounts" na Broadwayu, otišla u rodni Ohio kako bi praznik provela sa porodicom.

“Imamo slobodan četvrtak pa ću napraviti malo promene i otići kod porodice!” – kazala je nedavno Katie i dodala kako joj sestra pravi izvrsne kobasice, a majka ćurku.

“Pre mnogo godina otac je pokrenuo tradiciju trčanja po lokalnom parku. Trka je dugačka oko 5 kilometara i nazvana je Ćureći kas. Postoji čak i nagrada koju još nisam dobila, ali stvarno je zabavno” – kazala je Katie.

Nedavno je izvor otkrio da Tom plače jer mu je nedostajala mezimica Suri. – Razvod je strašno pogodio i Toma i Suri, a nije lako ni Katie koja u javnosti mora trpeti razmažene ispade svoje ćerke – izjavio je tada izvor.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu