•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alex Cross (2012)

Film „Aleks Kros“ prati istoimenog mladog detektiva i psihologa Odeljenja za ubistva (Tajler Peri), kojeg dobro poznajemo iz svetskih bestselera Džejmsa Patersona, i njegovu borbu protiv serijskog ubice (Metju Foks). U ovom akcionom trileru njih dvojica igraju partiju visokih uloga, igru mačke i miša, ali kad sve postane lično, Kros biva gurnut do krajnjih psiholoških i moralnih granica.

„Aleks Kros“ je nastavak na seriju filmova koja je počela s „Along Came A Spider“ i „Kiss the Girls“. Priča nas vraća na njegove početke u policiji u američkom gradu Detroitu. Njegov dugogodišnji prijatelj Tomi Kejn (Berns) ujedno je i njegov partner, a duo sarađuje s detektivkom Monikom Eš (Nikols), koja biva upletena u lov na serijskog ubicu s nadimkom Pikaso (Foks). Pikasova krajnja meta je detroitski bogati industrijalac Žil Mersije (Reno), ali ono što se čini očitim to zapravo nije. Kros pokušava da dokuči sledeći potez ubice i koje su to skrivene strane njegove ličnosti koje Pikaso uspeva da pokrene.

Film „Aleks Kros“ je režirao Rob Koen. Producenti su Bil Blok, Pol Henson, Džejms Paterson, Stiv Boen, Leopoldo Gut, i Rendal Emet. Zasniva se na romanu „Cross“ Džejmsa Patersona, a scenario su napisali Mark Mos, Rob Koen i Keri Vilijamson.

Produkcioni tim čine i brazilski direktor fotografije Rikardo dela Rosa, montažer Oskarovac Tom Nobl (Witness, Thelma & Louise), dizajner produkcije Lora Foks (Hesher, 500 Days of Summer) i kostimografkinja Abigejl Marej (Warrior, Kiss The Girls).

Žanr:akcija, krimi, misterija
Godina:2012
Reziser:Rob Cohen
Scenario:Marc Moss
Uloge:Tyler Perry, Matthew Fox, Rachel Nichols
Uzrast:PG-13
Studio: QED International
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/AlexCrossMovie
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...