•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristen Stewart i Robert Pattinson počeli da razmišljaju o deci

Glumica Kristen Stewart, glavna junakinja filma "Sumrak Saga: Praskozorje 2" izjavila je da su joj se nakon što je snimila scene u kojima ona i njen izabranik dobiju ćerku Renesmee probudili majčinski instikti.

Čuvši tu njenu izjavu, Robert Pattinson, njen partner u filmu i životu, potpuno se raznežio.

„Obožavam raditi sa decom, posebno sa bebama. Što se mene tiče, imao bi ih u svakoj sceni filma i u svakom danu svog života. Deca su divna!” – kazao je 26-godišnjak.

“Deca su zaista čudesna, jedva čekam da se nađem i u toj životnoj ulozi, samo mislim da ću ipak još malo pričekati” – kazala je 22-godišnja glumica. Zbog osećaja koji su se probudili u njoj u ulozi Belle Swan, novopečene vampirice i majke, posebno je uživala.

“Mislim da sam stvorena za majku. Neki ljudi to imaju u sebi, neki to nikad ne osete” – govori Kristen.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila