•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Star Wars: Episode 7' stiže 2015. u bioskope

Godinama se već priča o sledećem nastavku Zvezdanih ratova i konačno se projekat 'Star Wars: Episode VII' pokrenuo sa mrtve tačke. Veliko pitanje je ko će režirati ovu novu avanturu, a pojavila se vest da bi to mogao da preuzme Matthew Vaughn (Layer Cake, Stardust, X-Men Fist Class, Kick-Ass).

To je navodno i razlog zašto je režiser odustao od nastavka pre par dana Fox-ovog budućeg hita 'X-Men: Days of Future Past' i prepustio režiju Bryanu Singeru. Kada je Disney objavio da kupuje LucasFilm za 4.05 milijardi dolara nije postojala informacija ni da će se skoro snimati novi film iz serijala Zvezdanih ratova, niti ko će raditi na tom dugoočekivanom fuilmskom nastavku tako da je ovo veliko i pozitivno iznenađenje. Ne postoji ni informacija ko će napisati scenario, mada ako će režiser filma biti Matthew Vaughn moguće je da će na scenariju raditi njegov česti saradnik na projektima Jane Goldman (Kick-Ass, The Secret Service, Woman In Black, X-Men First Class, X-Men Days of Future Past).

Walt Disney Pictures još uvek ništa zvanično nije potvrdio (ali nije ni opovrgao), a svaku novu vest vezanu za budući blockbuster objavićemo na našim stranicama.

'Star Wars: Episode VII' bi trebao da dođe u bioskope u toku 2015. godine i to bi bio prvi film u budućoj fantastičnoj triologiji.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...