•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Longoria usred pozorišta ljubi se sa zvezdom serije Vesele sedamdesete

Zvijezda Očajnih domaćica Eva Longoria nakon prekida sa igračem američkog fudbala Markom Sanchezom ne gubi vreme. Nedelju dana kasnije pala je na šarm glumca Wilmera Valderrame, poznatog po ulozi Feza u seriji “Vesele sedamdesete”.

“Slobodna sam, mogu izlaziti sa kim god hoću. Često menjam momke, pa šta?” – odgovorila je glumica na pisanja američkih tabloida koji su novopečeni par uslikali kako razmenjuje nežnosti u jednom pozorištu Los Angelesa.

Njih dvoje gledali su predstavu, a prema rečima očevidaca, celo vreme su se držali za ruke i stalno se ljubili.

Bračni neuspeh sa košarkašem Tonyjem Parkerom nije poljuljao veru Eve Longorije u ljubav. Prije Sancheza 37-godišnja glumica bila je u vezi sa Eduardom Cruzom, bratom glumice Penelope Cruz. Bez obzira na to što njene veze neslavno završavaju, Eva i dalje tvrdi da ljubav postoji. Još jednom stati pred oltar, priznala je, nema nameru tako brzo.

“Ne razmišljam previše o braku. Ne mogu sa sigurnošću reći da bih opet ušla u brak, ali ni od jedne razvedene žene nećete dobiti iskren odgovor na ovo pitanje – rekla je Eva dok je još bila u vezi sa Cruzom.

Glumica ističe da je puno važnije od prstena znati da si sa bivšima ostao prijatelj.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....