•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marco Macaco (2012) - uskoro

Marko Makako je običan policajac na plaži, ali stalno mašta o tome da postane poznati detektiv i rešava teške zločine. On pokušava da osvoji srce lepe Lulu, ali jednog dana na ostrvo stiže njegov suparnik Karlo.

Karlo gradi na Markovoj plaži kazino u obliku majmuna i fascinira Lulu. Ljubomorni Marko počinje da istražuje i otkriva da Karlo ima plan da celo osvoji ostrvo. Kada Marko pokuša da ga uhapsi, nastaje problem. „Majmuni su najviše kul od svih životinja. Takođe imaju veoma važnu tradiciju u kinematografiji, pogledajte samo King Konga“, kaže reditelj „Marka Makaka“. Ovaj film podjednako je zabavan i mlađoj i starijoj deci.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...