•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Gangsterska priča“ od 11. oktobra u bioskopima

Francuska drama „Gangsterska priča“, u režiji Olivijea Maršala, u domaćim bioskopima prikazivaće se od 11. oktobra.

Snimljen po autobiografiji Edmonda “Momona” Vidala, vođe kriminalne grupe “Lionska banda” (Gang des Lyonnais), film prati dva ostarela kriminalca, koji se suočavaju sa svojom prošlošću.

Pošto je odrastao u teškoj bedi, Edmond Vidal, poznatiji kao Momon, naučio je šta su prave porodične vrednosti, odanost bez granica i šta znači biti ponosan na svoje poreklo. U skladu sa tim, on nikada nije napustio Serža, prijatelja sa kojim je prvi put, još kao dečak, završio u zatvoru. Tada su se upleli u organizovani kriminal, a banda koju su oformili, postala je najpoznatija ekipa oružanih pljačkaša u Francuskoj, ranih sedamdestih. Njihov uspon završio se 1974, spektakularnim hapšenjem. Danas, kada ima skoro 60 godina, Momon se povukao iz “posla” i želeo bi da zaboravi taj period života. On sada brine o svojoj ženi, deci i unucima, za razliku od Serža, koji se vraća u Momonov život i nema nameru da napusti stare navike.

Olivije Maršal je francuski glumac, reditelj i scenarista i nekadašnji policajac. Kao glumac i scenarista, karijeru je započeo u TV serijama. Osim kriminalističke tematike, za ovog reditelja karakteristično je i to što glavnu ulogu u većini filmova dodeljuje poznatom francuskom glumcu, Danijelu Oteju. Maršal je do sada režirao svega nekoliko dugometražnih filmova od kojih su najpoznatiji: „Poslednja smrtonosna misija“, „Gangsteri“, „36. stanica“, „Pištolj 73“.

mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...