•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Opera iz Meta, balet iz Boljšoja - Uskoro u bioskopima „Cineplexx“

Od oktobra prvi put u bioskopima „Cineplexx“, ali i prvi put u Srbiji, prenosiće se opere iz Metropolitena i baleti iz Boljšoj teatra.

Posebno snimani za bioskopska platna u visokoj rezoluciji sa više kamera, uz visok kvalitet zvuka, ovi prenosi pružaju publici jedinstvenu priliku da dožive neposrednu bliskost sa izvođačima i uživaju u jedinstvenom pogledu na scene najeminentnijih pozorišnih kuća na svetu.

Sezonu prenošenja ovih nefilmskih sadržaja u bioskopima „Cineplexx“ otvoriće 13. oktobra opera „Ljubavni napitak“ sa jednim od najtraženijih soprana današnjice, Anom Netrebkom. Netrebkovu su posetioci bioskopa „Cineplexx“ već imali priliku da vide u operskoj predsezoni bioskopa, u dramatičnoj operi „Ana Bolen“, gde je igrala naslovnu ulogu.

„Ljubavni napitak“ otvara i zvaničnu sezonu 2012/2013. u Metu, a na programu će se naći i poznati naslovi: „Otelo“, „Julije Cezar“, „Aida“, „Bal pod maskama“ i mnogi drugi.

Prvi balet koji će se uživo iz Boljšoja prenositi u bioskopima „Cineplexx“ je „Faraonova kći“, po koreografiji čuvenog Pjera Lakota, a na programu je 25. novembra. Neki od naslova koje će posetioci ovih bioskopa imati priliku da vide su i „Romeo i Julija“, „Posvećenje proleća“ i „Bajadera“.

Kompletan program prenosa uskoro će biti postavljen na sajtu www.cineplexx.rs. Ulaznice će biti puštene u pretprodaju, a postojaće i mogućnost pretplate na celu sezonu sa popustom.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...