•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad i Angie su prekrasni mladenci!

Iako se naveliko šuška o njihovom venčanju, na filmskom platnu su to 'obavili' pre osam godina, a evo i dokaza!

Fotografije koje nikad pre nisu viđene u javnosti, 'pustio' je filmski studio nakon osam godina čuvanja: na njima zaljubljeni golupčići Angelina Jolie i Brad Pitt uživaju u zagrljajima i poljupcima nakon što se se njihovi likovi iz fima Mr & Mrs.Smith - upravo venčali!

Bilo da je reč o glumi ili ne, mora se priznati kako je strast između Pitta i Jolie itekako opipljiva. Nekadašnji glumački, danas ljubavni par, izgleda zaista srećno i bezbrižno na fotografijama, i sudeći po njima, ko bi rekao da je prošlo osam godina?

vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu