•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kick-Ass 2 na leto 2013, Jurassic Park pomaknut

Konačno je potvrđen i datum premijere nastavka akcionog hita 'Kick-Ass' – dvojka će doživeti premijeru 28. juna 2013, a svoje će uloge reprizirati Aaron Johnson, Chloë Grace Moretzi Christopher Mintz-Plasse. Redatelj prvog dela, Matthew Vaughn, ovaj će tek producirati, dok će se režijom pozabaviti Jeff Wadlow.

Rojters je objavio i to da nova, 3D verzija filma 'Jurassic Park' se neće pojaviti u bioskopima 19. jula 2013, već nešto ranije, 5. aprila iste godine, kada će se takmičitii s akcionim trilerom 'Dead Man Down' (u kome glumi Colin Farrell) i komedijom 'The Heat', sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila