•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prikazivanje filma

Filmski studio Warner Bros je odlučio da zbog tragedije, koja se 20. jula desila u Aurori u Coloradu, odloži prikazivanje filma "Gangster Squad" u bioskopima. Film se u bioskopima trebao pojaviti 7. septembra ove godine, ali je odložen za 11. januar naredne godine.

Trejleri za film su već uklonjeni sa YouTube-a.

Studio je odlučio ponovo da snimi delove filma u kojima gangsteri otvaraju vatru na posetioce bioskopa Grauman's Chinese Theatre.

Warner Bros je potvrdio novi datum izlaska filma, ali nisu naveli da li će scena biti kompletno zamenjena ili samo malo izmenjena kako bi se izbegla sličnost sa tragedijom u Aurori, kada je maskirani muškarac otvorio vatru na posetioce bioskopa.

U filmu "Gangster Squad" glume Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin, Emma Stone i Nick Nolte.
Radnja filma govori o pokušajima policije u Los Angelesu da se bori sa opasni mafijaškim šefom 1949. godine.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu