•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počeo 41. SOFEST Filmski festival u Sopotu

Dušan Kovačević je otvorio 41. filmski festival na otvorenom u Sopotu – SOFEST rečima: “Ovoliko ljudi video sam poslednji put na demonstracijama, međutim, i ovo su demonstracije, ali drugačije, one posvećene ljubavi prema filmskoj umetnosti.” Inače, Kovačević je kao scenarista kultnog filma “Maratonci trče počasni krug” koji je snimljen pre tačno 30 godina, zajdeno sa Slobodanom Šijanom koji je reditelj ovog čuvenog ostvarenja imao tu veliku čast da otvori ovu smotru domaćeg filma, a mnoge filmske zvezde su se našle na, ovog puta izmenjenom, zelenom tepihu, a ne na crvenom kao što je obično slučaj sa prestižnim filmskim događajima.

SOFEST će trajati do 6. jula, a u konkurenciji za nagrade je 12 dugometražnih filmova snimljenih između 2 festivala i to bez selekcije. Interesovanje publike i filmskih stvaralaca za ovaj festival je jako veliko.

Inače, neki od filmova koji će se naći u takmikčarskom delu programa SOFEST-a su i:

Smrt čoveka na Balkanu

Žućko - priča o Radivoju Koraću

Zverinjak

Doktor Rej i đavoli

Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem

Parada

Crna Zorica

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila