•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Amazing Spider-Man 3D" premijerno 11. jula kod nas

Obaveštavamo vas da je domaća premijera filma “Čudesni Spider-Man 3D” (Amazing Spider-Man 3D) zakazana za 11. jul u bioskopu Kolosej Cineplex! Zbog velikog interesovanja koje je izazvao ovaj film, imaćemo dve premijere, u 18 i 21 čas!

U filmu Marka Veba, glavne uloge tumače Endru Garfild, Ema Stoun i Ris Ifans. U susret premijeri filma Čudesni Spider-Man 3D pripremili smo vam brojna dešavanja!

Od subote 07. jula pa sve do premijere 11. jula, pozivamo vas da se priključite Spider-Man maniji u Shopping Centru Ušće i na Naxi plaži ispred tržnog centra. Tu vas očekuju dva Spider-Man kutka, u kojima ćete moći da se fotografišete sa ovim junakom, učestvujete u brojnim igrama i naravno, osvojite nagrade!

Uživajte u avanturama Spider-Mana i pre same premijere! Evo i trejlera za ovo ostvarenje:

Zahvaljujemo se Tuck Vision - u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...