•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoš Damel nudi posetu filmskom setu srećnom humanitarcu

Glumac Džoš Damel jednom srećnom obožavaocu nudi šansu da se upoznaju da filmskom setu romantičnog filma ''Safe Haven''.

Zvezda filma "Transformesi" je zamolila svoje pratioce na Tviteru da daju 10 dolara u humanitare svrhe a zauzvrat imaju šansu da osvoje putovanje u Severnu Karolinu, gde će on snimati filmsku adaptaciju bestseler romana Nikolasa Sparksa.

Donacije će ići direktno u fondaciju Nikolasa Sparksa, neprofitnu organizaciju koju je ovaj pisac osnovao kako bi pomogao ugroženim zajednicama širom sveta.

Na svom Tviter profilu, Damel je napisao: "Želite da upoznate mene i ostatak ekipe filma 'Safe Haven'? Donirajte 10 dolara kako biste osvojili putovanje!"

Srećni dobitnik će takođe upoznati i Damelovu koleginicu Džulijen Hju, koja u filmu ima glavnu žensku ulogu.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...