•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Elizabeth Hurley?

Elizabeth Jane Hurley (10. jun 1965.) je engleska manekenka i glumica. Bila je poznata kao dugogodišnja devojka Hugh-a Grant-a, pre nego što je sredinom 1990-ih imala zapaženu ulogu Vanesse Kensington u popularnoj komediji "Austin Powers: International Man of Mystery".

Postala je zaštitno lice Estée Lauder kozmetike sa 29 godina i imala je 15 godina ugovor sa njima. Takođe je sarađivala i sa mnogim drugim modnim brendovima i često je viđana na modnim pistama i na naslovnicama mnogih časopisa - tri puta je čak bila na naslovnici engleskog Vogue-a.

Prvu ulogu na filmu je imala u filmu Aria (1987), a onda je imala i par manje-više uspešnih uloga u filmovima Passenger 57, EDtv, Bedazzled i Serving Sara. Za film "Austin Powers: International Man of Mystery" je 1997. godine je osvojila prvu i jedinu filmsku nagradu. Bila je i producent dva filma Hugh-a Grant-a - Extreme Measures (1996) i Mickey Blue Eyes (1999).

Imala je uloga i na televiziji, uglavnom kao gostovanja u serijama. The Human Face (2001), Project Catwalk (2006), Gossip Girl (2011) su neka od njenih gostovanja.

Pobornik je i učesnik mnogih dobrotvornih dešavanja, veliki je borac za obolele od raka i za obezbeđivanje sredstava za njih.

Dugo godina je važila za devojku Hugh-a Grant-a, 13 godina su bili u vezi. Posle raskida je dugo imala epitet bivša-devojka Hugh-a Grant-a. Kuma je Patsy Kensit i Liam Gallagher-u kao i David-u i Victoria-i Beckham. U braku je bila sa Arun-om Nayar-om (2007–2011) a slike sa njihovog venčanja su prodate časopisu Hello! sa 2 miliona funti.

Od 2010.godine je u vezi sa australijskim kriket igračem Shane Warne-om s kojim je i verena.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...