•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin Grad & Prolog.rs

Džej je tokom 15 godina provedenih u crnom video razne stvari koje se ne mogu objasniti, ali ništa, čak ni vanzemaljci, ne mogu ga zbuniti koliko može njegov izvanredni, suzdržani partner. Ali kada život agenta Kej i budućnost planete budu pod znakom pitanja, agent Džej će morati da putuje kroz vreme da bi postavio stvari na svoje mesto. Džej otkriva neke tajne univerzuma koje mu Kej nikad nije rekao- tajne koje će mu se same otkriti kad se uortači sa mladim agentom Kejom (Džos Brolin) da bi spasio svog partnera, agenciju i budućnost ljudske vrste.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam 2x2 karata za bioskopsku projekciju u ponedeljak 28.05. u 23h (dobitnici nagrada se trebaju javiti najmanje pola sata pre same projekcije).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da popuniti Vaše podatke i da napišete koji film planirate da pogledate u bioskopu u narednom periodu. Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u petak posle 16h.

Vaše ime i prezime *
E-mail *
Adresa ili telefon *
Komentar *:
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...