•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Little Bit of Heaven (2011)

“A Little Bit of Heaven” je romantična komedija iz 2011. godine čiji je raniji naslov bio “Earthbound”. Nicole Kassell je rediteljka ove odlične priče, a uz Kate Hudson i Gael-a García-u Bernal-a i legendarne Kathy Bates i Whoopi Goldberg zabava neće izostati.

“A Little Bit of Heaven” počinje kao romantična komedija. Marley je razdragana ia srećna devojka u potrazi za ljubavlju. Ali, budući da je zgdona mlada žena i uspešna u svojoj kompaniji, očigledno je da je “u braku” sa svojim poslom. Ona je svakako poželjna udavača što primeću je i Rob (Steven Weber) ali ona ne gazi svoje principe. Međutim, kada nakon zdravstvenih problema Marley ode lekaru, nastaje neočekivani preokret u ovoj priči, koja postaje životna melodrama. Marley je dijagnostikovan kancer. Njen lekar je zgodan momak, koji odlučuje da ako već ne može da izleči svoju pacijentkinju, on može barem da se zabavlja sa njom. Tu je i Marley-in otac koji misli da novac može da reši svaki problem, ali i Bog u liku neprevaziđene Whoopi Goldberg.

Sve u svemu, ova priča o buntovnoj mladoj ženi koja koristi humor kako bi lakše prebrodila opaku bolest je zaista topla preporuka i film koji morate pogledati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Nicole Kassell
Scenario:Gren Wells
Uloge:Kate Hudson, Gael García Bernal,Kathy Bates
Uzrast:PG-13
Studio:Davis Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...