•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Smith, Josh Brolin i Barry Sonnenfeld govore o “Men In Black III”

Glumci Will Smith i Josh Brolin ali i reditelj Barry Sonnenfeld govore o filmu “Men In Black III” koji je treći nastavak u ovoj franšizi.

Barry, zbog čega još jednom “Men In Black”?

Will Smith: “To je dobro pitanje. Kao da je znao...(smeh)”

Barry Sonnenfeld: “Znate, istina je da smo radili “Men In Black II” i jedne noći je Will Smith došao kod mene i rekao mi: “Baz, kako me zove, imam ideju za Men In Black III. Kazao mi je da misli da bi trebao da se vrati u prošlost i da uradi nešto da spase Agent-a K, a da ostali otkriju tajne koje do sada nisu. Isto tako J shvata mnogo toga o K, a sjajno je da se putuje kroz vreme”. Na sve to, ja sam rekao: “Hajde da to uradimo”.

Sjajno je vratiti se. Sjajno je raditi sa Will-om i Tommy-jem i Josh-om. Znate, Will i ja smo uvek tvrdili da je film o sjajnom prijateljstvu koje imaju Will i Tommy. Isitna je i da kada smo počeli da radimo sa Josh-om rekli smo: “Jadni Josh”. Niko neće znati da je on u filmu, misliće da samo gledaju mladog Tommy-ja.

Koji vam je omiljeni trenutak u prošlosti?

Smith: “Vau. Omiljeni.”

Josh Brolin: “U koji period bi želeo da se vratiš?”

Smith: “Period za sva vremena u ljudskoj istoriji. To je zanimljivo. Pričali smo o tome na snimanju. Mislim da je za crne ljude sada bolje nego u prošlosti. Oni ne žele da se vrate u prošlost. Za mene je najbolji drevni Egipat. Bio je sjajan. Kako su te piramide dospele tamo?”

Sonnenfeld: “Pa, to je delo vanzemaljaca. Istina je i da Will živi samo u sadašnjosti. On nije momak koji bi se vratio u prošlost”.

Brolin: “Juče. Želim da pamtim juče. Popio sam nekoliko Margarita i ne sećam se ničega tako da želim da se vratim u jučerašnji dan i da otkrijem zašto se to desilo i kako”.

Josh, kako ste stvorili svoj lik bez imitacije?

Brolin: “Složićete se da postoji hemija među glavnim likovima i mi smo njeni fanovi. Tako da kada imate priliku da glumite i nije teško. Malo je tako odličnih parova: Danny Glover i Mel Gibson ali i Will i Tommy su jedino takvi. Osetio sam strah kada me je Barry pitao da uradim ovu masivnu ulogu i mislim da sam imao dobre razloge zato što je to kao da idete u skladište instrumenata koji su patentirani a nisu dobro radili. Tako da pokušavate da svirate na instrumentu koji nikada nije ni trebao da bude u upotrebi. Hvala puno. A, onda, probate i uspete. Pitao sam se je li Barry bio srećniji kada je bio mlađi i koliko srećniji pre tog strašnog i traumatičnog događaja? Da li je bio “super- srećan”? Da li je to sve velika promena za njega? A tu je i činjenica da ja imam 29 godina. Bilo je teško. Dobio sam malu sobu ovde u hotelu u Meksiku i isključio telefon i kompjuter i pregledao veliki broj različitih videa i filmova “Men In Black” iznova i iznova.

“Želeo sam da možete da pogledate stvarno dobar film i da jednostavno “prebolite” činjenicu da ja igram Tommy-ja.”

Smith: “Ono što mi je bilo interesantno je ritam i hemija koja se “razvije” kada radite sa nekim duže vreme. To je kao velika ljubav jedostavno se razumete. Kao kada ste sa nekim u vezi a onda raskinete i nađete novu devojku ili dečka i...”

Brolin: “A to počinje iz početka”.

Smith: “Bilo je interesantno, gotovo identično. Kao da je hemija između nas bila ista – ritam, intonacija. Bio sam zaprepašćen kako je prvog dana, za prvu scenu sve bilo isto – ništa nisam morao da radim drugačije. Bilo je tačno, skoro, isto kao interakcija koju imam sa Tommy Lee Jones-om”.

Sonnenfeld: “Želeo sam da kažem nešto u vezi prve scene zato što sam pročitao u nekom magazinu da sam se navodno rasplakao nakon snimanja prve scene sa Will-om i Tommy-jem. Istina je da se jesam rasplakao. Ali razlog je bila radost što su Will i Tommy zajedno. Vidite, mogu da plačem zato što sam srećan ili tužan”.

Will-e i Josh-e, šta ste radili da bi se pripremili svakog dana?

Smith: “Ja sam dete hip hopa. Postoji stara škola hip hopa koju volim. Melle Mel je moj čovek. Kada ga slušam pomaže mi da se vratim koreima i svojoj suštini”.

Sonnenfeld: “Za mene je to Public Enemy”.

Barry, da li postoji oficijelni stil i dizajn naočara za film?

Sonnenfeld: “O, ne, to se definitivno menja. Zapravo, Josh-ove naočare iz ’69-te se razlikuju od Will-ovih u 2012. godini. Potpuno je drugačija tehnologija. Morate da imate različite filtere da spreče neutralizatorske zrake da dopru do vašeg oka. To je zaista očigledno”.

Will-e šta mislite o “Men In Black III”?

Smith: “Sama priča je emotivnija i nismo se stideli zrelosti ideja, niti smo izgubili zabavu niti komične elemente. Ovo je jedan od najboljih filmova i jedna od najboljih franšiza za koju znam”. Najzabavniji mi je odnos koji Barry i ja imamo. Ta uzdržanost i pomalo izvrnut smisao za humor su zasluga Barry-ja Sonnenfeld-a”.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...