•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

Cary Mahoney (Steve Guttenberg) i njegovi prijatelji Larvell Jones (Michael Winslow), Eugene Tackleberry (David Graf), Moses Hightower (Bubba Smith), Laverne Hooks (Marion Ramsey) i Douglas Fackler (Bruce Mahler) su sada diplomci policijske akademije i spremni su da krenu na prave kriminalce.

Oni bivaju smešteni u policijsku stanicu koja je pod vođstvom kapetana Pete Lassarda (Howard Hesseman), mlađeg brata komandanta akademije Eric Lassard-a(George Gaynes), a koja je smeštena u delu grada gde vlada najveća stopa kriminala. Šef Henry Hurts (George R. Robertson) je poručio Pete Lessard-u da ako se stopa kriminala ne smanji, da će biti smenjen sa mesta kapetana policijske stanice. Veliki napredak u smanjenju stope kriminala bi bio zaustavljanje lokalne bande čiji je predvodnik Zed (Bobcat Goldthwait). Taj zadatak biva poveren Mahoney-u i njegovim prijateljima diplocima.

Mauser (Art Metrano), poručnik policijske stanice ne želi da ovaj projekat uspe zato što želi da zauzme Pete-ovo mesto kapetana. Iz tog razloga, Mauser pokušava da blokira sve snage koje su ustremljene ka Zed-u. Mahoney i njegovi prijatelji prave zaveru i spremaju osvetu Mauseru, dok pokušavaju da zaustave Zed-a.

Ovo je drugi nastavak serije od sedam filmova koji nam na komičan način predstavljaju policiju, kao i odgovornosti koji nosi ovo zanimanje.

Žanr:Akcija, Komedija
Godina:1985
Reziser:Jerry Paris
Scenario:Neal Israel, Pat Proft
Uloge:Steve Guttenberg, Bubba Smith and David Graf
Award:1 nagrada
Studio:Ladd Company, The, Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Jezik:English
Trajanje:87 min
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...