•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate and Leopold (2001)

„Kate and Leopold“ je romantična komedija, a glavna uloga pripala je Meg Ryan. Kao i mnogo puta do sada uz Meg Ryan zaljubićete se i smejaćete se sa likovima bez emocija, skeptičnim osobama koje veoma dobro razumete.

Mnogo puta tokom trajanja filma Kate and Leopold i događaji i likovi će dotaći Vaše srce. U filmu su Liev Schreiber uz neobičan osmeh sa Breckin Meyer koji daje komičan lik Kate-inog brata. Ljubav Kate-inog brata je samo delić emocionalnih motiva koji su interesantni u filmu. Hugh Jackman uliva poverenje svojim načinom izražavanja i gospodskim držanjem, a Steve, naučnik, ima i monolog o neprekidnoj povezanosti vremena i prostora. Uz interesovanje pratite dalje veoma lep scenario. U filmu se scene prepliću nekad nepovezano, ali vi ostajete strpljivo i zadivljeno uz priču o neprolaznosti. Veoma zabavno je prikazana ljubav koja večno traje i ukazaće Vam na ljudsku nesavršenost. „Kate and Leopold“ ostaje komedija čak i potpunim udaljavanjem od teme u scenama koje liče na na neke druge filmske žanrove.

Veoma vešt režiser, uz mnogo događaja u romantičnoj priči, održava Vašu pažnju. James Mangold kao režiser, daje raznovrsnu dramatičnu sliku filmu, elegantno prati razvoj karaktera uz malo ironije i malo sarkazma. Film uključuje putovanje kroz vreme, kritiku medija i sopstveno razotkrivanje kroz Viktorijansko vreme. Glavni likovi su ličnosti koje su predstavljene realno. Karakteri su dubiozno osmišljeni. Ljubavna priča koja počinje tek na pola filma ne izgleda izmišljeno u komplikovanom preplitanju individualnosti glumaca.

„Kate and Leopold“ zabavljaju na malo drugačiji način. Iznenadiće Vas događaji koji su opet samo rezultat želja naših likova, a oni će nastaviti da Vas zabavljaju dopadljivo uz lepu naraciju. Duboka mentualna koncepcija karaktera oslikava ljubav koja se razvija, i daje priču koja izgleda kao da nije izmišljena u komediji koja traje dva sata. „Kate and Leopold“ je neobična komedija, koja sigurno nije dosadna, jer scenarijo i režija nisu isprazni.

Žanr:komedija, fantazija, romansa
Godina:2001
Reziser:James Mangold
Scenario:James Mangold, Steven Rogers
Uloge:Meg Ryan, Hugh Jackman, Liev Schreiber
Uzrast:PG-13
Studio:Konrad Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:118 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu