•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

American Reunion (2012)

Najnoviji nastavak u franšizi “American Pie”, ovoga puta pod naslovom “American Reunion” poručuje da bez obzira koliko godina imate, možete ostati nezreli i mladi duhom zauvek. Prošlo je gotovo deset godina od događaja i cela družina se sada vraća u East Great Falls, Michigan, kako bi tamo proveli vikend. Ovo školsko okupljanje je i prilika da otkriju kako su se njihovi životi razvili i kojim su pravcima krenuli. Šta se sve izdešavalo u životima: Michelle, Jim-a, Heather, Oz-a, Kevin-a, Vicky, Finch-a, Stifler-a i Stifler-ove mame? Svi se dobro sećamo leta 1999. godine, kada su četiri momka krenula u potragu da izgube nevinost. Sada je Kara simpatična srednjoškolka koja traži savršenog momka da sa njim izgubi nevinost.

Jim je oženjen Michelle (Alyson Hannigan) i imaju dete. Oz, sada sportski novinar i takmičar u igračkom spektaklu, se odavno rastao od Heather (Mena Suvari) i srećan je sa novom zgodnom devojkom, sve dok školsko okupljenje ne rasplamsa staru vatru. Naravno, najbolji osećaj je kada se vidi staro društvo ponovo na okupu spremno za zabavu.

Ovo je urnebesna komedija koju morate pogledati.

Žanr:komedija
Godina:2012
Reziser:Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Scenario:Adam Herz , Jon Hurwitz
Uloge: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Uzrast:R
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.americanreunionmovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu