•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Save the Last Dance (2001)

“Save the Last Dance” je američna romantična plesna drama iz 2001. godine reditelja Thomas-a Carter-a, koja je imala premijeru 12. januara 2007. godine. Naslovne uloge tumače Julia Stiles i Sean Patrick Thomas. “Save the Last Dance 2”, nastavak ovog ostvarenja, je imao premijeru 2006. godine.

Sara želi da postane balerina, ali njeni snovi padaju u vodu zbog iznenadne smrti njene majke. Ona se seli kod svog oca koga nije videla dugo. On živi u drugom delu grada čiji stanovnici su pretežno tamnoputi ljudi. Isto tako, Sara biva prebačena u drugu školu u kojoj je jedina belkinja. Tamo se sprijateljuje sa Chenille, a kasnije se zaljubljuje u njenog brata Derek-a koji je tamne kože. Njih dvoje su interracionalni par koji vežba kako bi Sara uspela da prođe na plesnoj audiciji.

Ovo je odlična romantična priča koju morate pogledati.

Žanr:drmama, muzički, romansa
Godina:2001
Reziser:Thomas Carter
Scenario:Duane Adler
Uloge:Julia Stiles, Sean Patrick Thomas, Kerry Washington
Uzrast:PG-13
Award:6 osvojenih, 6 nominacija
Studio:Cort/Madden Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...