•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dastin Hofman nema sreće sa serijom „Luck“, uginuo treći konj na snimanju

Čuvenog Dastina Hofmana više nećemo gledati na kanalu HBO u seriji „Luck“. Naime, producenti ove serije su odlučili da prekinu sa snimanjem serije kada je na setu prošle nedelje uginuo jedan konj. U januaru ove godine počela je da se snima druga sezona serije „Luck“, ali je snimanje prekinuto zbog činjenice da su tri konja uginula od početka snimanja serije.

Pored Hofmana u seriji o mafijašima koji zgrću novac na konjskim trkama, igra i Denis Farina.

Majkl Man i Dejvid Milh koji su tvorci serije „Luck“ priznaju: “Izuzetno smo ponosni na celu seriju, na scenario, glumce, proslavu kulture konja i sve one koji su učestvovali u produkciji serije, i jako bi voleli da, bez obzira na sve, nastavimo sa snimanjem serije i u budućnosti”.

Nama ostaje da sačekamo i vidimo kakva je budućnost i sudbina ove serije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...