•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Albert Torres scenarista ekranizacije „Ben 10“

Najavljeno je da Joel Silver radi na tome da se poznati crtani film „Ben 10“ koji je u vlasništvu kanala Cartoon Network konačno ekranizuje. Potvrđena je informacija da scenario piše Albert Torres („Akira“).

Kreatori „Ben 10“-a su članovi ekipe „Man of Action“ (Joe Casey, Joe Kelly, Duncan Rouleau i Steve Seagle), a radi se o dečaku (Ben Tennyson) koji otkriva neobičan ručni sat koji mu omogućava da se transformiše u 10 različitih vanzemaljaca sa super moćima. Crtani film je po prvi put prikazan na kanalu Cartoon Network u januaru 2006. godine, a ubrzo je postao i planetarni hit i dostigao veliku popularnost u čak 165 zemalja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...