•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kultni akcioni film Face/Off dobija rimejk

Adam Vingard, reditelj nadolazećeg obračuna sa čudovištima “Godzilla vs. Kong”, radiće rimejk trilera “Face/Off” iz 1997. za Paramount.

Vingard će scenario napisati sa dugogodišnjim saradnikom Sajmonom Beretom. Njih dvojica prethodno su sarađivali na hororu “Blair Witch” iz 2016, a pre toga na trileru “The Guest” iz 2014. i još jednom hororu “A Horrible Way to Die” iz 2010. godine.

Originalni “Face/Off” režirao je Džon Vu, a Džon Travolta i Nikolas Kejdž bili su glavni likovi. Travolta je igrao agenta FBI-a, a Kejdž teroristu koji međusobno menjaju fizički izgled.

To je prvi holivudski film kojim je Vu dobio veliko priznanje, a zbog svojih glumačkih izvedbi dvojac je dobio odlične kritike. Ostvarenje je poznato po stilizovanim akcionim sekvencama, muzičkim partiturama Džona Pauvela, originalnosti i humoru. Ostvario je i veliki komercijalni uspeh i film je sa najvećom zaradom te godine.

U originalnoj glumačkoj postavi bili su i Džoan Alen, Alesandro Nivola, Džina Geršon i drugi, a sada se očeuje da će predstojeći rimejk imati potpuno novu glumačku ekipu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....