•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ponovo odlažen datum izlaska filma ‘No Time to Die’

Najnovija avantura James Bond-a naletela je na još jednu brzininsku prepreku. “No Time to Die”, predstojeći nastavak u britanskoj špijunskoj seriji još je jednom odložen.

Film će se u bioskopima pojaviti tek 8. oktobra. Prvobitno je trebalo da bude prikazan 2. aprila.

Teško da je iznenađenje da je film o Bondu pomeren za u jesen. Hollywood je uveliko očekivao da će se “No Time to Die” suočiti sa još jednim odlaganjem jer slučajevi koronavirusa i dalјe rastu.

MGM objavlјuje “No Time to Die” u Severnoj Americi, dok Universal ima međunarodna prava. S obzirom na to da film ima ogromnu cenu produkcije, od oko $200 miliona, oslanja se na značajnu globalnu prodaju ulaznica kako bi zaradio profit. To je gotovo nemoguće postići u vreme kada je većina bioskopa zatvorena, a nekoliko onih koji ostanu otvoreni rade sa smanjenim kapacitetom. Najava označava treće odlaganje filma u poslednjih 10 meseci. U martu 2020. godine, „No Time to Die“ postao je prvi blockbuster koji je pomerio datum izlaska usled pandemije.

Poslednja promena rasporeda za “No Time to Die” možda će podstaći rivalske studije da odlože bilo koji film koji je još uvek postavlјen za prvih nekoliko meseci u godini. Nekoliko trenutaka nakon što je MGM preselio Bond-a, Universal je objavio da se akcijski triler “Nobody” pod vodstvom studija Bob Odenkirk seli od 26. februara na 2. april, a Sony je izmenio datume za “Peter Rabbit 2,” “Ghostbusters: Afterlife” i “Cinderella.”. U međuvremenu, Focus Features, specijalni studio u vlasništvu Universal-a, pomerio je Edgar Wright-ov „Last Night in Soho“ od 23. aprila na 22. oktobar. Takođe se često špekuliše da Universal-ov „Fast & Furious“ nastavak „F9“ neće zadržati datum izlaska 28. maja.

Cary Joji Fukunaga režirao je film “No Time to Die”, 25. nastavak u Bond franšizi i poslednje pojavljivanje zvezde Daniel Craig-a. U glumačkoj ekipi su i Rami Malek kao Bond-ov protivnik Safin, Lashana Linch kao novi agent 007 i Lea Seydouk kao Bond-ova lјubav. Ana de Armas, Ben Whishaw i Christoph Waltz takođe glume.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...