•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Legally Blonde 3 dolazi u bioskope početkom leta 2022

Pravo je vreme da postanete Legally Blonde. Ne samo da se glumačka ekipa originalnog filma nedavno ponovo okupila u virtuelnom događaju za 20. godišnjicu, već je i dugo očekivani nastavak, Legally Blonde 3, sada potvrđen i dat je datum izlaska - maj 2022. MGM Studios su na društvenim medijima objaviti vest.

"Elle Woods se vratila! Legally Blonde 3 dolazi maja 2022. Odbrana je rekla svoje".

Fanovi Reese Witherspoon-ine divne vrtoglave Elle Woods, čekali su neko vreme na treći nastavak, a film je zvanično počeo da se razvija 2018. godine. Scenario potpisuju Mindy Kaling i Dan Goor, a u njemu je i Reese Witherspoon koja će ponoviti njenu ulogu kao advokat Elle Woods, kao i produkciju kroz njen studio Hello Sunshine sa originalnim producentom franšize Marc Platt-om.

Dodatak Kaling-a i Goor-a svakako obećava. Mindy Kaling postala je dobro poznato ime u komediji, glumila je u komediji The Mindy Project, kao i nedavno zajedno sarađujući u kritički prihvaćenoj Netflix-ovoj humorističnoj seriji Never Have I Ever koja prati komplikovani život modernih dana prve generacije indijansko-američke tinejdžerke i inspirisana je sopstvenim detinjstvom Mindy Kaling.

Dan Goor je u međuvremenu jedan od umova nekih od najcenjenijih komedija poslednjih godina, uklјučujući Universal Television policijsku komediju Brooklin Nine-Nine, komediju The Good Place zasnovanu na zagrobnom životu i NBC-eve Parks and Recreation. Tokom njegove karijere, Goor je kući odneo dva Emmi-a zbog pisanja emisija The Daily Show i Late Night sa Conan O'Brien-om. Pisci prve Legally Blonde, Kirsten "Kiwi" Smith i Karen McCullah, prvobitno su trebali da napišu scenario za threequel, ali, sa Kaling-om i Goor-om koji su sada na brodu, Legally Blonde 3 bi trebalo da pruži sasvim novi, novi pristup o kontinuiranim pravnim avanturama Elle Woods.

Witherspoon je ranije odgovorila na povratak Legally Blonde na društvenim mrežama, pri čemu je glumica bila očigledno izuzetno uzbuđena zbog projekta, kao i zbog umešanosti i Kaling-ove i Goor-a. "Upozorenje, stižu sjajne vesti!! Neke stvari su jednostavno predodređene da budu! TAKOOO sam uzbuđena da imam @MindyKaling i #DanGoor da pišu Legally Blonde 3! Ovo je #ElleWoodsApproved!" rekla je ranije ove godine o predstojećem nastavku.

Još u julu, Luke Wilson-a pitali su za treći film i izrazio je želјu da se vrati rekavši, "Definitivno sam za to. Ko zna šta će da urade. Uvek sam bio samo u pozadini za Reese-in lik, koji je takva sila prirode. Ali da, sigurno sam zainteresovan za još jednu Legally Blonde. Nikad nisam imao iskustva kada sada, žene koje su bile deca kad je izašlo, imaju njihovu decu kojima pokazuju film. Nikada ranije nisam imao to iskustvo, pa je to stvarno smešno".

Originalno Legally Blonde izašao je 2001. godine i od tada je postao nešto kao kultni klasik. Sada je prošlo 17 godina od nastavka, a publika je bez sumnje spremna da se ponovo pridruži večno optimističnoj Elle 2022. To nam dolazi zahvalјujući zvaničnom Twitter nalogu MGM Studios.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...