•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Triler 'Krug' od 18. maja u bioskopima!

Od četvrtka, 18. maja, u naše bioskope stiže napeti triler "KRUG" (THE CIRCLE).

KRUG je drugi ekranizovani roman Dejva Egersa u kojem Tom Henks tumači glavnu mušku ulogu. Glavnu žensku ulogu, Mej Holand, tumači Ema Votson, a uz nju se u filmu još pojavljuje i Džon Bojega (Star Wars – Buđenje sile ) kao i Bil Pakston kojem je ovo poslednja uloga na filmu.

Zasnovana na internacionalnom bestseleru, KRUG je moderna poučna priča smeštena u ne tako daleku budućnost. Strašne posledice tehnologije sudaraju se sa željom da vas čuju u svetu u kom je prisustvo na internetu najvažnije, a broj pratilaca pokazuje pravu moć. Džejms Ponsolt priča fascinantnu priču o Mej Holand, mladoj ženi željnoj da pokrene svoju karijeru. Ona će se pridružiti tehnološkom i društvenom gigantu Krugu gde će jako brzo napredovati. Prinuđena od strane osnivača firme, Imona Bejlija, da stane ispred kamera, Mej se bori da održi svoj lični identitet dok postaje lice kompanije koja ima milijardu pratilaca. U ovom napetom, tehnološkom trileru, niko nije stvarno siguran dok svi uvek gledaju.

Ključno pitanje koje se provlači kroz film je da li biste bili bolja verzija sebe ako biste znali da vas gledaju 24 sata dnevno? Šta bi bile implikacije transparentnog društva? Postoje ljudi za koje želimo da budu transparentni - slavne osobe, kriminalci - za sopstveni voajerski užitak ili sopstvenu sigurnost - i drugi za koje mislimo da imamo pravo da zahtevamo njihovu transparentnost - političari, policija. Gde je granica?

Triler "KRUG" će se od 18. maja prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Dvorana Doma Sindikata, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Kraljevo (Kvart), Art (Užice), Aleksandar Lifka (Subotica), Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Cadmus Cineplex (Budva), Kulturni centar (Tivat) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila