•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Deadpool 2' stiže 1. juna 2018.

Film "Deadpool 2" imaće svetsku premijeru 1. juna 2018. godine, objavio je u studio 20th Century Fox!

Ova vest stigla je sa tradicionalnim objavljivanjem planova ovog filmskog studija za predstojeći period, koju osim niza filmova o superherojima uključuju i Spilbergovu dramu "Pentagon Papers" i novi film Stiv Mekvina "Widows".

U filmu "Deadpool 2" glavnu ulogu ponoviće Rajan Rejnolds, koji je takođe i producent filma. Scenario ponovo pišu Ret Rise i Paul Vernik uz pomoć novajlije Dreva Godarda. Režiju umesto Tima Millera ovoga puta potpisuje Dejvid Leič.

Osim poznate glumačke ekipe iz prvog dela, koja uključuje i srpskog glumca Stefana Kapičića, timu se pridružuju i Zazi Betc kao Domino i Džoš Brolin kao Kejbl.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila