•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počinje peti Beogradski Irski Festival

Peto izdanje Beogradskog Irskog Festivala počinje u ponedeljak, 6. marta, a jedan od prvih događaja biće nastup zvezde svetske plesne scene i osnivača globalnog fenomena Riverdance Džin Batler (Jean Butler) 9. i 10. marta u Bitef teatru.

Džin će na prvom gostovanju u Srbiji predstaviti svoje najnovije delo, plesni peformans „Ovo je irski ples” (this is an Irish dance), duet koji je nastao i koji izvodi u saradnji sa čelistom i kompozitorom Nilom Martinom. Ovaj avangardni performans u Beograd stiže nakon rasprodatih sala i odličnih kritika u Sjedinjenim Američkim Državama i irske turneje.

Pre nastupa u Bitef teatru ona će 6. i 7. marta u DKC Majdan održati radionice savremenog i irskog plesa za koje, očekivano, vlada veoma veliko interesovanje.

“Veoma smo uzbuđeni zbog ovogodišnjeg programa u okviru kojeg će Džin Batler i Dejvid Kefri prvi put posetiti Beograd. Imamo veliki broj događanja koja će se održati na mnogobrojnim lokacijama u Beogradu. Tokom festivala, 15 umetnika iz Irske dolazi da ulepšaju atmosferu u Beogradu i proslave Dan svetog Patrika u našem zajedničkom keltskom gradu, pridružujući se globalnoj proslavi širom sveta. Pozivamo vas sve da dođete na naše događaje od 6. do 22. marta i uživate u irskoj gostroprimljivosti u srpskom stilu - dobitnoj kombinaciji koja se retko viđa”, izjavio je Jas Kaminski, direktor Beogradskog Irskog Festivala.

Trejleri:
Plesni performans „Ovo je irski ples” - https://youtu.be/IrD0W_mhXYM
Luda Meri - https://youtu.be/PgAkhspus8A
Birmingemska banda - https://youtu.be/tTQhw37GTs8
Dobre vibracije - https://youtu.be/eSVbTRkjk1I
Džo Stramer – Neispisana budućnost - https://youtu.be/sv102hoBDUU
Pljačka za tvoju dušu - https://youtu.be/ivNHdDlRJuw

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...