•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taramount film - Najave za februar i mart

U narednom periodu, Taramount film vam je pripremio sledeće naslove:

KRUGOVI 3 (RINGS 3)

U bioskopima od 2. februara 2017.

Režija: F. Javier Gutierrez

Uloge: Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan i Vincent D'Onofrio

Žanr: horor

Studio: Paramount Pictures

Sadržaj: Novo poglavlje iz voljene horor franšize KRUG. Mlada žena će se zabrinuti za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu podkulturu koja okružuje misteriozni video snimak u kom se kaže da će gledalac snimka biti ubijen nakon sedam dana. Ona će žrtvovati sebe da bi spasila svog dečka i na taj način će otkriti nešto užasavajuće: postoji „film unutar filma" koji niko dosad nije video...

PEDESET NIJANSI – MRAČNIJE (FIFTY SHADES DARKER)

Premijerno 8. februara u Sava Centru i bioskopima Cineplexx (UŠĆE Shopping Center, Delta City, Niš, Kragujevac Plaza, Mne Delta City Podgorica i Priština), Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo), Vilin Grad Niš, Kupina Film Niš, LM Šabac, Art (Užice), Cadmus Cineplex, i Kino ABC Priština.

Na redovnim repertoarima od 9. februara 2017.

Režija: James Foley

Uloge: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Jennifer

Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote, Kim Basinger, Marcia Gay Harden

Žanr: Drama

Scenario: Niall Leonard

Zasnovano na romanu – E L James

Sadržaj: Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Mračnije", drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi". Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Bela Hitkot i Erik Džonson.

„Pedeset nijansi – Mračnije" režira Džejms Foli („Strah", „Kuća od karata"), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

PODELJEN (SPLIT)

U bioskopima od 16. februara 2017.

Scenario i režija: M. Night Shyamalan
Uloge:
James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley, Jessica Sula, Haley Lu Richardson

Žanr: triler

Studio: Universal

Sadržaj: Reditelj, scenarista i producent M. Najt Šjamalan vraća se s novim originalnim trilerom "Podeljen" koji se bavi misterioznim i zabačenim delovima poremećenog uma jednog čoveka.

Dok je mentalna podeljenost onih koji imaju disocijativni poremećaj ličnosti dugo fascinirala i zbunjivala naučnike, veruje se da neki mogu da manifestuju i jedinstvene fizičke atribute za svaku od ličnosti, kognitivnu i psihološku prizmu unutar jednog bića.

Iako je Kevin (Džejms Makavoj) iskazao 23 ličnosti svom psihijatru, dr Flečer (Beti Bakli), jedna je još uvek u senci, ali se sprema da se ispolji i nadvlada sve ostale. Primoran da otme tri tinejdžerke koje predvodi svojeglava i promućurna Kejsi (Anja Tejlor-Džoj), Kevin započinje borbu za preživljavanje sa svim ličnostima unutar sebe, kao i onima okolo, dok se zidovi među njegovim identitetima ruše.

RIČARD RODA (RICHARD THE STORK)

U bioskopima od 2. marta 2017.

SINHRONIZOVANO

Režija: Nikola Bulatović

Glasovi: Nikola Todorović, Milena Živanović, Bane Jevtić, Peđa Damnjanović, Daniel Sič, Vuk Bulatović

Scenario: Reza Memari
Koprodukcija više zemalja: Luksemburg, Belgija, Nemačka, Norveška i SAD

Sadržaj: Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vreme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživeo putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pevač. Na ovom epskom putovanju, oni će nabasati na brojne prepreke, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su zavisnici od interneta, vrana mafijaša i gromoglasnog džambo džeta. Kad konačno stignu u Afriku, Ričard će morati da spasi svog brata rodu iz kandži čudovišnog medojednog jazavca. Najmanja roda će morati da nauči da posmatra sebe kao najvećeg vrapca kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom porodicom.

LEPOTICA I ZVER (BEAUTY AND THE BEAST)

U bioskopima od 16. marta 2017.

KARTE VEĆ U PRODAJI u bioskopima Cineplexx Ušće, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Podgorica, Cineplexx Priština i DokuFest Prizren.

SINHRONIZOVANO I TILOVANO

Režija: Bill Condon/ reditelj sinhronizacije Jana Maričić

Uloge: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Hattie Morahan, Nathan Mack kao i Ian McKellen i Emma Thompson / Mina Sovtić, Vojin Ćetković, Đorđe David, Petar Benčina, Boris Režak, Nebojša Ilić, Aleksandar Sedlar, Caci Mihailović, Dragan Mićanović, Predrag Ejdus, Beta Đorevska, Ivana Knežević, Uroš Mišić, Katarina Jovanović, Ivana Zarić, Milena Predić, Ivana Selakov, Ana Kostovska, Bojan Žirović, Boris Pingović, Vladan Milić, Branislav Platiša

Scenario: Evan Spiliotopoulos, Stephen Chbosky i Bill Condon

Žanr: Igrani mjuzikl

Studio: Disney

Sadržaj: Diznijeva „Lepotica i zver" je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama. „Lepotica i zver" je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Makgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenca, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Makdonald u ulozi Madam de Plakar, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Časvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi gđe Čajnik.

Priča i likovi koje publika zna i voli, oživeće u spektakularnoj igranoj adaptaciji Diznijevog klasika, „Lepotica i zver".

NOĆNE ZVERI (NOCTURNAL ANIMALS)

Premijerno na ovogodišnjem FEST-u!

U bioskopima od 23. marta 2017.

Scenario i režija: Tom Ford

Uloge: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, Isla Fisher

Žanr: ljubavni triler

Studio: Universal

Sadržaj: Od reditelja i scenariste Toma Forda stiže uzbudljivi romantični triler o šokantnoj intimnosti i zavodljivoj tenziji koji istražuje tanku liniju između ljubavi i surovosti, osveti i iskupljenju. Nominovani za Oskara Ejmi Adams i Džejk Džilenhal igraju razvedeni par koji otkriva mračne istine o sebi u filmu „Noćne zveri".

Suzan Morou, galeristkinja iz Los Anđelesa (Ejmi Adams), živi neverovatno privilegovanim, ali neispunjenim životom sa svojim mužem Hatonom Morouom (Armi Hamer). Jednog vikenda, kad Haton ode na jedno od svojih čestih poslovnih putovanja, Suzan će dobiti neočekivani paket u kom se nalazi roman „Noćne zveri" koji je napisao njen bivši muž Edvard Šefild (Džejk Džilenhal), s kojim nije imala kontakt godinama. Edvard u propratnom pismu ohrabruje Suzan da pročita njegov rad i da ga kontaktira kad on bude došao u grad. Sama noću u krevetu, Suzan počinje da ga čita. Roman je posvećen njoj...

...ali njegov sadržaj je nasilan i poražavajući. Dok Suzan čita, ona je duboko dirnuta Edvardovim stilom pisanja, toliko da ne može a da se ne seti najprivatnijih momenata svoje ljubavne priče s autorom. Pokušavajući da sagleda duboko u sebe izvan šljašteće fasade njenog života i karijere koju je stvorila, Suzan sve više doživljava ovu knjigu kao priču o osveti, priču koja je tera da preispita izbore koje je donela i ponovo rasplamsa ljubav za koju se plašila da je izgubljena... Za sve to vreme priča dostiže kulminaciju u kojoj će doći do shvatanja koja će definisati i junakinju romana i nju samu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....