•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Večeras prva od tri premijere sa Roterdamskog filmskog festivala u Beogradu, Subotici i Nišu

Bioskopi Eurocinema (Subotica), Fontana (Beograd) i Kupina (Niš) biće deo predstojećeg, 46. izdanja, renomiranog Međunarodnog filmskog festivala u Roterdamu(International Film Festival Rotterdam – IFFR), koji će se održati od 25. januara do 5. februara.

U njima će u periodu od 27. do 29. januara biti prikazan inovativni, interaktivni program IFFR Live u okviru kojeg će u preko 45 evropskih gradova simultano biti održane svetske premijere novih evropskih filmova.

Naša tri bioskopa deo su trećeg izdanja ove revolucionarne platforme koja prenosi uzbuđenje festivalske premijere filma u bioskope širom Evrope i omogućava našim gledaocima da zajedno sa hiljadama drugih prisustvuju ovim ekskluzivnim projekcijama.

Raspored projekcija:

  • Petak, 27. januar (19h): „Mister Universo“ (Austrija, Italija, 2016), reditelji: Tizza Covi, Rainer Frimmel - Ukrotitelj lavova Tairo u potrazi je za srećom u ovom zanimljivom ostvarenju koje govori o životu na marginama italijanskog društva, u ovom slučaju cirkusu sa puno finansijskih problema... (trejler: http://bit.ly/2jor7Dw)
  • Subota, 28. januar (20h): „Dom“ (Home, Belgija, 2016), reditelj: Fien Troch - Gde i s kim se osećate kao kod kuće? Ovo je tema oko koje polemišu prijatelji tinejdžeri i njihove porodice u ovoj drami. Kome možete zaista verovati kada nemate gde? (trejler: https://youtu.be/iCBXCJmJJO4)
  • Nedelja, 29. januar u 20h: „Gigant“ (The Giant, Švedska, Danska, 2016), reditelj: Johannes Nyholm – Možda je hendikepiran, ali Rikard Boberg je postavio sebi cilj osvajanja važnog prvenstva u igri Pétanque, francuskoj verziji boćanja. Misli da će tada biti zajedno sa svojom majkom, naročito uz pomoć džina iz svojih fantazija... (trejler: http://bit.ly/2kjaoBH)

Ono što IFFR Live platformu čini revolucinarnom je da će publika u bioskopima biti u mogućnosti da nakon premijere putem live streaming veze pozdravi reditelja i ekipu filma (koji će biti u Roterdamu), kao i da razgovara sa njima postavljajući im pitanja preko Twittera (#livecinema), Facebooka (www.facebook.com/iffrotterdam) ili WhatsApp aplikacije na broj +316 3 1234 456.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....