•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Obavljen teaser za House of Cards i otkriven datum premijere pete sezone

Uoči inauguracije novog američkog predsednika Donalda Trumpa Netflix je objavio novi teaser za novu sezonu serije House of Cards.

Peta sezona superpopularne serije koja govori o američkoj politici iza zavese biće emitovana putem Netflixa 30. maja 2017.

Kevin Spacey kao Frank Underwood i njegova supruga Claire, (Robin Wright) u petoju sezoni moraće da učine sve kako bi zadržali moć i ostali u Beloj kući.

Netlix je retvitao objavu novog teasera koji je objavljen uz poruku "Mi donosimo teror" uz napomenu da bolji komentar ne bi mogli dati.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu