•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ryan Reynolds dobio zvezdu na Stazi slavnih, posvetio je supruzi

Holivudski glumac Ryan Reynolds poslednji je u nizu glumaca koji su počastvovani zvezdom na Stazi slavnih. Reynolds je svoju posvetio supruzi Blake Lively.

Reynolds je ceremoniji otkrivanja zvezde na Bulevaru u Hollywoodu bio u prisustvu supruge Blake Lively, njihovo dvoje dece i svoje majke.

"Ti jednostavno činiš stvari lepšima. Sve u mom životu si učinila lepšim i boljim", poručio je svojoj ženi 40-godišnji glumac i dodao u šali kako je ona ipak druga najbolja stvar koja mu se desila u životu osim zvezde na Stazi slavnih.

Zvezda brojnih filmova, uključujući i Deadpool, njegov lični projekat koji je ugledao svetlo dana nakon 11 godina i postao veliki hit, ove godine je uživao veliku popularnost.

Deadpool je isprva odbijen, ali ga je snimio 21st Century Fox budžetom od 58 miliona dolara.

Rizik se isplatio te je Deadpool zaradio 780 miliona dolara širom sveta.

Reynolds je prošle nedelje nominovan za najboljeg glumca u komediji i mjuziklu za nagradu Zlatni globus koja će se dodeljivati iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...