•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DECEMBAR U KUPINI!

PREOSTALIH PETNAEST DANA 2016. GODINE DONOSE NAM INTERESANTNE DOGAĐAJE U KUPINI!

Svi ljubitelji Star Wars franšize, koji žele među prvima u Srbiji da pogledaju ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA“, imaju priliku za to već 14. decembra u 19.30 sati.
Ulaznice za najiščekivaniji film ove godine su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa, ne propustite prvu projekciju 14. decembra u 19.30 sati!
ODMETNIK-1 je potpuno nov STAR WARS samostalni film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma STAR WARS – NOVA NADA iz 1977.
Uz ove nove „Star Wars priče“, publika će se upoznati s ključnim momentima u STAR WARS istoriji, ali će i videti delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu. ODMETNIK-1 je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani na početku prvog filma iz serijala STAR WARS 1977, ali nikad nisu objašnjeni do sad.

Vidimo se, sila je na našoj strani :)

ДЕЧИЈИ НОВОГОДИШЊИ МЈУЗИКЛ
28.12. u 17.30h
Играју: ДАВОРИН ДИНИЋ НАТАША РИСТИЋ СРЂАН МИЉКОВИЋ ДЕДА МРАЗ Интерактивни дечији новогодишњи мјузикл Тема : БОНТОН Уз обиље сонгова дођите да се дружимо и уживамо у новогодишњој представи.

DEDA MRAZ NAM STIŽE U GRAD
29.12. u 17.30h
Hor Čarolija upotpuniće Vama i Vašim mališanima novogodišnje rapspoloženje.
Specijalni gosti Todor Kitanović, Una Dimitrijević, Sara i Teodora uz pratnju mališana iz hora napraviće sjajnu atmosferu pre dolaska Deda Mraza i podele paketića.
Vaše mališane očekuje slatko slani-paketić i fotografija sa omiljenim dekom.
Cena ulaznice za dete za koncert i dve slike sa Deda Mrazom iznosi 500 dinara.
Cena sa slatko slanim paketićem, sa dve fotografije i koncertom iznosi 1500 dinara.
Ulaznica podrazumeva besplatan ulazak za jednog roditelja.
Svaki naredni gost mališana plaća ulaznicu od 250 dinara.

FREENETWORLD FILM FEST
Volite različite kinematografije, kratkometražne filmove i domaće festivale koji ih generišu svake godine...Dobrodošli na Free Net World 2016.

Dobrodošli i sve najbolje u novoj 2017 godini! :)


KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA, PREKO KOG MOŽETE URADITI I ONLINE REZERVACIJU.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....