•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert De Niro i Julianne Moore u dramskoj seriji na Amazonu

Amazon radi na novom projektu – dramskoj seriji za koju su angažovali dva vrhunska glumačka imena: Roberta De Nira i Julianne Moore, saznaje Deadline.

Nova dramska serija zasada nema naslov, a dolazi od poznatog nagrađivanog filmaša Davida O. Russella (Silver Linings Playbook, Američke varalice). Amazon je odmah naručio dve sezone, a svaka će imati po osam epizoda i svaku će režirati O. Russel i napisati scenario. Iako je radnja trenutno nepoznata, navodno je reč o mafijaškoj kriminalističkoj seriji.

O projektu se počelo govoriti još u avgustu kad je za njega bila zainteresovana i mreža FX, ali preuzeo ju je Amazon. Stiže nam dakle još jedna u nizu serija u kojem su glavne uloge pripale velikim hollywoodskim glumcima kao što je to bio slučaj, na primjer, HBO serijom Pravi detektiv (Matthew McConaughey i Woody Harrelson) ili recimo nedavna Netflixova objava o seriji Maniac (Emma Stone i Jonah Hill).

Ovo će biti još jedna saradnja Russell - De Niro nakon što je on glumio u Russellovim filmovima Silver Lininings Playbook i Joy. Uskoro ćemo ga gledati u HBO filmu The Wizard of Lies, a Moore u filmu Wonderstruck koji će distribuirati Amazon.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...