•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blokbasteri koji će oboriti rekorde gledanosti

Holivudska filmska industrija predviđa rekordnu gledanost filmova u narednoj 2017. godini. Oni su ostvarenja slavnih režisera kao što su Ridli Skot, Luk Beson, Džordž Kluni, Ben Aflek i Gaj Riči. Najavljeni su nastavci filmova "Blade Runner", "World War Z" i "Ratovi zvezda". Takođe "Marvel" kinematografija priprema nekoliko franšiza kao što su "Džejms Gans" i "Čuvari galaksije 2".

1. "Alien Covenant" Novi naučnofantastični film koji je režirao Ridli Skot okupio je glumce poput Majkla Fasbendera, Ketrin Vaterson, Nomi Rapas i Gaja Pirsa. Posada kolonijalnog broda "Savez" otkriva ono za šta misle da je neotkriveni raj, međutim to je mračan i opasan svet gde se nalazi jedini preživjeli član propale ekspedicije broda "Prometej". Ovo ostvarenje se očekuje na velikom platnu 19. maja naredne godine.

2. "Kong - Ostrvo lobanje" Režiju za ovaj film potpisuje Džordan Vogt Roberts, a u glavnim ulogama su Bri Larson, Tom Hidlston, Tobi Kebel i Semjuel L. Džekson. Radnja je smeštena u 1970. godinu i prati tim istraživača na misterioznom Ostrvu lobanje u Tihom okeanu. Ova grupa će se naći na teritoriji džinovske gorile, moćnog Konga. "Univerzal studio" najavljuje premijeru ovog ostvarenja za 10. maj 2017. godine.

3. "Liga pravednika" Zek Snajder donosi novi film o superherojima koji je okupio glumačka imena poput Bena Afleka, Henrija Kavila, Gejla Gabota, Ejmi Adams i Džejsona Momou. Vođen svojom verom u čovečanstvo, kao i životom Supermena, Brus Vejn (Betmen) kreće u pomoć svom novom savezniku Dajani Pirs (Vondervoman) koja će se suočiti sa novim neprijateljom. "Liga pravednika" na repertoare bioskopa dolazi 17. novembra.

4. "Logan" Džejms Mengold predstavlja novi film u kojem glavne uloge tumače Doris Morgado, Hju Džekmen, Patrik Stjuart i Stiven Merčant. Treći film o Vulverinu prati superheroja koji je izgubio moć regeneracije, pa je njegovo telo oštećeno raznim ožiljcima i povredama iz prethodnih borbi. Novi Vulverin je najavljen za 3. mart naredne godine.

5. "Dunkirk" Ovo ostvarenje je režirao Kristofer Nolan, a u glavnim ulogama su Tom Hardi, Kilian Marfi, Mark Rajlens i Kenet Brenag. "Dunkirk" donosi priču o operaciji "Dinamo" tokom koje je evakuisano i spaseno više od 338.000 belgijskih, britanskih i francuskih vojnika koje su okupirale nemačke snage u Drugom svetskom ratu. Film dolazi na velika platna 21. jula 2017. godine.

6. "Pirati s Kariba - Mrtvaci ne pričaju" Režiseri Joakim Roning i Espen Sendberg zajedno sa glumcima Džonijem Depom, Džefrijem Rašom, Havijerom Bardemom i Orlandom Blumom donose peti film iz franšize koji će prikazati kapetana Džeka Speroua u njegovoj potrazi za legendarnim trozupcem Posejdona. "Volt Dizni" produkcija će ovaj film predstaviti 26. maja naredne godine.

7. "Kingsman - Zlatni krug" Metju Voh sa glumcima Taronom Egertonom, Džulijen Mur, Markom Strongom, Kolinom Firtom, Čeningom Tejtumom i Džefom Bridžisom predstavlja ostvarenje u kojem kraljevski štab biva napadnut. Nova pretnja primorava agente Egsi i Merlin da sarađuju sa američkim agencijama da bi spasili svet. Ovo ostvarenje dolazi na repertoare 16. juna.

8. "Live by Night" Režisersko ostvarenje Bena Afleka u kojem ovaj glumac tumači i glavnu ulogu zajedno sa Zoi Saldana, Eli Fening i Skotom Istvudom. Film je adaptacija romana Denisa Lehejna o svetu organizovanog kriminala. Ovo ostvarenje dolazi na repertoare 13. januara.

9. "Suburbicon" Glumac Džordž Kluni preuzima režisersku palicu u ostvarenju u kojem glavne uloge tumače Met Dejmon, Oskar Isak, Džulijen Mur, Džoš Brolin. Scenario potpisuju Džoel Koen i Itan Koen. Klunijev šesti film je tematski opisan kao Koenov triler "Blood Simple", krimi-drama smeštena u 1950. godinu.

10. "Kralj Artur - Legenda o maču" Gaj Riči predstavlja film u kojem glavnu uloge tumače Čarli Hanam, Anabel Valis, Kejti Mekgrat i Džud Lav. Gaj Riči namerava da sa ovim ostvarenjem oživi legendu iz Kamelota. Film će biti emitovan 24. marta.

11. "Blade Runner 2049" Režiser Denis Vilenevju zajedno sa glumcima Anom Dearms, Mekenzijem Dejvisom, Džaredom Letom i Rajanom Goslingom donosi naučnofantastični film nakon ostvarenja "Dolazak" koji se veže za serijal filmova Ridlija Skota i njegove vizije budućnosti bez ljudskih emocija.

12. "Valerijan i grad od hiljadu planeta" Francuski režiser Luk Beson se vraća sa svemirskom avanturom koja prati putnika kroz vreme Valerijana i njegovu misiju spasavanja ljudske rase. U filmu igraju Kara Delevinj, Dejn Dehan, Itan Havk i pevačica Rijana.

13. "Underworld: Blood Wars" Peti film iz sage o vampirima i vukodlacima donosi režiser Ana Foerster. Kejt Bekinsejl, Tio Džejms, Lara Pulver i Čarls Dens glume u novoj vampirskoj avanturi.

14. "Svetski rat Z 2" Režiser Dejvid Finčer predstavlja nastavak ostvarenja iz 2013. godine u kojem glavne uloge tumače Bred Pit i Kristian Lazar. Blokbaster o zombi apokalipsi stiže na filmska platna 9. juna naredne godine.

15. "Transformersi: Poslednji kralj" Režiser filma Majkl Bej je okupio slavna imena poput Entonija Hopkinsa, Marka Valberga, Laure Hadok i Stenlija Tucija. Ovaj film će biti peto ostvarenje iz franšize "Transformersi". Prethodna četiri ostvarenja su zaradila 3,7 biliona dolara. Film dolazi na repertoare 23. januara.

16. "Lego Betmen film" Kompjuterska animacija donosi velike promene u Gotamu, a Betmen ako želi da spasi grad od Džokera moraće da nauči da radi u timu i da ne glumi usamljenog osvetnika.

17. "Čuvari galaksije 2" Džejms Gan zajedno sa glumcima Eronom Švarcom, Karen Gilijan i Zoi Saldana donosi nastavak epske avanture smještene u misterioznim krajevima svemira. Film na repertoare dolazi u maju naredne godine.

18. "Ratovi zvezda epizoda VIII" Novi film iz čuvene franšize nastavlja tamo gde je prethodno ostvarenje "Sila se budi" zaustavljeno. Rej nastavlja epsko putovanje sa Finom, Poom, i Lukom Skajvokerom. Novi "Ratovi zvezda" dolaze u bioskope 15. decembra.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...