•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični problemi, zavisnosti i ljubavne drame: Život glumice iz 'Terminatora' burniji je od svakog filma

Poznata je po ulogama žena koje ne prave kompromise, koje su jake i opasne. U životu je ipak bilo potpuno drugačije.

U svojoj najpoznatijoj ulozi glumica Linda Hamilton je pokušavala da pobegne sa psihijatrijske klinke, što je na neki način obeležilo i njen privatni život.

Najveća borba koju je imala su njene promene raspoloženja, to jest bipolarni poremećaj. Dijagnozu su joj postavili tek u 40-im iako je od ovog problema patila od 20. godine. Ceo taj period je za nju bio kao izgubljen. Od 23. do 30. je očajnički pokušavala da shvati prirodu svojih promena raspoloženja.

Linda nikada nije upoznala svog oca koji je poginuo kada je imala pet godina. I on je bolovao od iste bolesti, a kako se sama seća, prvi problemi su počeli kada je bila jako mlada. Njena majka se seća kako je štapom tukla psa kada je imala pet godina. Imala je identičnu bliznakinju i nije volela što liče, a to je izazvalo velike okršaje i ponašanje koje je ukazivalo da traži pažnju.

Kada je otpočela karijeru u Holivudu, pokušavala je da se bori s depresijom kroz alkohol i droge.

– To je fenomenalan period. Ne treba ti san. Mislim da sam živela na četiri sata spavanja noću i to godinama. San kao da ti nije neophodan. Budiš se i osećaš se sjajno, ali nemaš samo dobre emocije. Mislim da je bes koji sam ispoljavala bio manični deo mog poremećaja. Sposobnost da se svađam, vodim rat, sve primam lično, previše lično, pokušaj da postignem previše stvari i onda bes jer je moj sistem bio istrošen – ispričala je Linda.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...