•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FLORENCE i THE MACHINE i Tim Barton napisali pesmu za 'Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu'

FLORENCE + THE MACHINE su objavili pesmu WISH THAT YOU WERE HERE za novi film Tima Bartona – „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ koji u domaće bioskope stiže 29. septembra

Florens Velč je izjavila da je još pre šest godina pokušala da stupi u kontakt sa Bartonom, čiji je veliki poštovalac. Prilika za saradnju se ukazala tek nedavno, te su zajedno napravili pesmu za film „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“. PesmaWish That You Were Here govori o tome kako je ljubav putovanje i rizik, a naći će se na odjavnoj špici filma.

Film „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ rađen je prema istoimenom romanu Ransoma Rigsa iz 2012. godine. Glavni junak je šesnaestogodišnji Džejkob, čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. U Džejkobove ruke dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. U procesu istaživanja napuštenih soba i hodnika razrušene kuće, postaje mu jasno da ta deca nisu bila samo čudnovata, već da su možda su s razlogom bila izolovana na napuštenom ostrvu i koliko god to delovalo neverovatno, možda su nekako još uvek živa.
„Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ u bioskope širom Srbije stiže 29. septembra, a za pojedine bioskope karte su već u prodaji.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...