•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Assassin’s Creed - kaskaderski skok sa 38 metara visine

Igrica Assassin’s Creed je za veoma kratko vreme napravila veliki uspeh zbog svojih spektakularnih vratolomija i dinamičnih akcija, a kako će sve to izgledati na velikom platnu, saznaćemo od 29. decembra kada ovaj film stiže u domaće bioskope.

Iako su u filmu za pojedine scene bili primorani da koriste CGI (zeleno platno), kako bi akrobacije, od kojih zastaje dah, izgledale isto kao u igrici, reditelj Džastin Kurzel je ipak želeo da unese osećaj realizma u adaptaciju ovog akcionog serijala. Zbog toga, kad god je mogao, koristio je svoje glumce i kaskaderski tim. Tako je i odlučio da tokom snimanja zloglasnog skoka „Leap of faith“ neće koristiti nikakve kompjuterske trikove.„Leap of faith“ je opasan akrobatski trik koji obuhvata skakanje sa neverovatne visine, i koji zahteva da tokom doskoka ostaneš potpuno nepovređen, a ljubiteljima istoimene igrice je veoma poznat.

U novom „iza kulisa“ videu videćete kaskadera Demijena Valtersa koji obavlja legendarni skok sa monstruoznih 38 metara visine. Ovim skokom Valters je napravio najveći slobodni pad kaskadera u filmovima u poslednjih 35 godina.

Assassin’s Creed u bioskope dolazi 29. decembra, a dok ne stigne pogledajte kako izgleda ovaj legendarni skok u sledećem videu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...