•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taramount film - najave za avgust i septembar

Taramount film vam u avgustu i septembru donosi sledeće naslove:

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA (THE SECRET LIFE OF PETS)

Pretpremijerno od 4. avgusta u odabranim bioskopima

Na redovnim repertoarima od 11. avgusta 2016.

U SINHRONIZOVANOJ I ORIGINALNOJ NETITLOVANOJ VERZIJI

Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović

Uloge: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević

Žanr: komedija

Scenario: Cinco Paul, Ken Daurio i Brian Lynch

Producenti: Chris Meledandri, Janet Healy

Sadržaj: Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca", komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana.

LJUBAV I PRIJATELJSTVO (LOVE & FRIENDSHIP)

U bioskopima od 25. avgusta 2016.

Scenario i režija: Whit Stillman

Uloge: Kate Beckinsale, Chloe Sevigny, Xavier Samuel, Emma Greenwell, Tom Bennett, Stephen Fry

Žanr: komedija, drama, ljubavni

Sadržaj: Smešten u bogate sobe za primanje engleskog društva 18. veka, „Ljubav i prijateljstvo" se fokusira na mahinacije lepe udovice, lejdi Suzan Vernon (Kejt Bekinsejl), koja, dok čeka da utihnu priče o njenoj ličnoj indiskreciji, odlazi privremeno da boravi na imanju muževljeve rodbine. Tamo će inteligentna, zavodljiva i zabavno egoistična lejdi Vernon učiniti sve da pronađe bračnog partnera za svoju ćerku Frederiku, a naravno i za sebe. Ona će zatražiti pomoć svoje stare prijateljice Ališe (Kloi Sevinji), ali dva prilično zgodna udvarača (Zavijer Samjuel i Tom Benet) iskomplikovaće njene planove.

Adaptacijom neobjavljene novele Džejn Ostin „Lejdi Suzan", Vit Stilman je predstavio svoju najnoviju komediju manira na ovogodišnjem Sandens festivalu i vratio se na njega u vrhunskoj formi. Kejt Bekinsejl briljira u svojoj ulozi zavodljivo lukave lejdi Vernon i uspeva da „začini" svaku rečenicu koju izgovara. Uz izuzetne detalje iz tog perioda i scenario u kom se smenjuju vrcavi i inteligentni dijalozi, „Ljubav i prijateljstvo" su prava i retka poslastica.

BEN- HUR (BEN HUR)

U bioskopima od 1. septembra 2016.

Režija: Timur Bekmambetov

Uloge: Jack Huston, Morgan Freeman, Nazanin Boniadi, Toby Kebbell, Rodrigo Santoro, Haluk Bilginer

Scenario: Keith R. Clarke

Zasnovan na knjizi Lewa Wallacea

Žanr: istorijski spektakl

Studio: Paramount

Sadržaj: Imućni jevrejin i plemeniti čovek, Juda Ben-Hur odlazi u roblje, nakon što ga je najbolji prijatelj, rimljanin Mesala, lažno optužio. Nakon dosta godina ponovo se sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je jednom davno svirepo oduzeti.

PITOV ZMAJ – ČAROBNO PRIJATELJSTVO (PETE'S DRAGON)

U bioskopima od 8. septembra 2016.

Režija: David Lowery

Uloge: Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Wes Bentley, Karl Urban, Oona Laurence i Robert Redford

Žanr: avantura, porodični

Studio: Disney

Sadržaj: Nova verzija Diznijevog voljenog porodičnog filma, „Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo" je avantura jednog siročeta po imenu Pit i njegovog najboljeg druga Eliota, koji je, igrom slučaja, zmaj.

BEBA BRIDŽIT DŽONS (BRIDGET JONES'S BABY)

Pretpremijerno od 8. septembra u odabranim bioskopima

Na redovnim repertoarima od 15. septembra 2016.

Režija: Sharon Maguire

Uloge: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Gemma

Jones i Emma Thompson

Žanr: romantična komedija

Scenario: Helen Fielding, Emma Thompson, Dan Mazer, zasnovano na likovima i priči Helen Fielding

Studio: Universal

Sadržaj: Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, „Beba Bridžit Džons". U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) "srećni do kraja života" plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica... može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

SNOUDEN (SNOWDEN)

U bioskopima od 29. septembra 2016.

Režija: Oliver Stone

Uloge: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Scott Eastwood, Timothy

Olyphant, Nicolas Cage, Zachary Quinto, Joely Richardson, Melissa Leo

Žanr: biografija, drama, triler

Sadržaj: Snouden je pustio u medije hiljade poverljivih informacionih podataka 2013. godine. Podigla se medijska hajka na američku Nacionalnu službu bezbednosti zbog prikupljanja podataka o internet aktivnostima i prisluškivanja telefona miliona običnih Amerikanaca i desetina svetskih lidera.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...