•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hoćemo li gledati povratak u 'Zombieland'?

Ponekad je neke stvari lakše reći nego napraviti pogotovo kada je reč o nastavcima filmova. Međutim čini se da to nije slučaj s nastavkom post-apokaliptične horor komedije Dobrodošli u zemlju zombija (Zombieland) koja bi se mogla neočekivano izdići iz pepela. Kako donosi CinemaBlend postoje glasine da je snimanje filma zakazano u Atlanti već ovog avgusta.

Prvi film je prvenac reditelja Rubena Fleischera, a ostao je zapamćen po fantastičnoj glumačkoj postavi predvođenoj Woodyjem Harrelsonom, Jessiejem Eisenbergom i Emmom Stone. Ako stvarno tako brzo dođe do nastavka postavlja se pitanje hoće li u njemu glumiti ista ekipa ili producenti imaju u planu potpuno novu priču sa novim glumcima.

Radnja prvog filma za čiji su scenario zaslužni dugogodišnji saradnici Rhett Reese i Paul Wernick prati dvojicu muškaraca koji su našli način kako da prežive u svetu preplavljenom zombijima. Columbus (Jesse Eisenberg) je veliki plašljivko ali kada preti opasnost da te pojedu zombiji, strah može spasiti život. Tallahasse (Woody Harrelson), agresivni ubica zombija, ima samo jednu želju, a ona je da pojede poslednju čokoladicu na Zemlji. Kad im se priključe Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin), koje su i same pronašle jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija, moraće da odluče šta je gore, pomoći jedni drugima ili se prepustiti zombijima.

Hoće li se obistiniti glasine o povratku u zemlju zombija saznaćemo uskoro.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...