•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skarlet Johanson trenutno najplaćenija glumica na svetu

Prema listi koju je izbacio Box Office Mojo, Skarlet Johanson je trenutno deseta zvezda s najvećom zaradom među svim glumcima, a ovo mesto su joj osigurala dva velika hita koji su izašli ove godine.

Glumica je jedina žena u top 10, a od svih devet glumaca koji su ispred nje na listi, mlađa je barem 20 godina. S filmovima koji samo u SAD-u zarađuju više od 3,3 milijardi dolara, našla se iznad velikih zvezda poput Roberta DeNira, Meta Dejmona i Villa Smita.

Od glumica, najbliže su joj Kameron Dijaz na 19. mestu, a slede ih Helena Bonam Karter na 26., Kejt Blanšet na 29. i Džulija Roberts na 30. mestu. Vodeći glumac na listi je Harison Ford, a slede ga Samuel Li Džekson i Morgan Frimen.

Ove godine veliki uspeh su joj donele uloge u filmovima „Kapetan Amerika: Građanski rat“ i „Knjiga o džungli“.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...