•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veliki povratak Disneyeve bajke 'Pete i zmaj'

Davne 1977. godine Disney je svetu predstavio dečaka Petea, njegovog zmaja i priču o njihovih avanturama. Ova klasična bajka pod nazivom Pete i zmaj (Pete's Dragon) stiže u novom izdanju, a ovaj puta iz Disneya najavljuju pravi spektakl.

Petea iz prvoga filma znamo kao nesrećnog devetogodišnjaka koji beži od okrutnih roditelja u mali ribarski grad u Maineu u pratnji svog čarobnog prijatelja, nacrtanog, ponekad nevidljivog zmaja Elliotta. Ovaj neobičan dvojac dolazi do svetionika gde upoznaje ljubaznu čuvaricu Noru koja tamo živi sa ocem. Oni udomljuju Petea i nestašnog zmaja koji stalno stvara probleme. Elliott zapne za oko trgovcima nečasnih namera koji žele da zarade na čudesnom zmaju pa ga otimaju. Početak je to Peterove misije spašavanja najboljeg prijatelja.

Prvi trailer za reboot filma Pete i zmaj daje nagoveštaj da se priča malo promenila od one već poznate. U novom filmu Pete je također siroče, koji je šest godina odrastao u šumi bez ikakve ljudske interakcije, samo pod zaštitom svog zmaja Eliotta. Ta je priča toliko neverovatna za dvoje čuvara šume, Grace i njezinog oca da će učiniti sve da otkriju pravu istinu i pokušaju da pomognu dečaku. Iako se još ne zna kakav će ova priča imati kraj, poznavajući Disneya verujemo da će biti baš onakav kakav priželjkujemo.

Film je režirao David Lowery koji je zaslužan i za scenario koji je napravio u saradnji s Tobyjem Halbrooksom, a u glavnim ulogama gledaćemo Oakesa Fegleya u ulozi dečaka Petea, Bryce Dallas Howard kao Grace, a Roberta Redforda kao njenog oca.

Pete i zmaj svoju će premijeru imati 12. avgusta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...