•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezdi Igre prestola prekipelo: 'Ja sam više od samo lepe glave s kosom'

Glumac Kit Harington požalio se na seksizam koji doživljava kao muškarac na setu. Tvrdi da se takvo ponašanje ne odnosi isključivo na žene, već da i muškarci često doživljavaju ponižavajuće komentare na svoj izgled.

"Definitivno postoji seksističko ponašanje prema ženama, ali isto tako postoji i prema muškarcima", tvrdi glumac. Kada mora da snima golišave scene, tada se oseća kao da se ponižava i da se sve svodi samo na njegov izgled, ispričao je 29-godišnji glumac za Sunday Times Magazine.

"Smatram da sam mnogo više od lepe glave s kosom", zaključio je poznati Jon Snow.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....