•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tri premijere! (Repertoar od 21. do 27.aprila)

LOVAC I LEDENA KRALJICA
Režiser:Cedric Nicolas-Troyan
Glumci: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt
Žanr:fantazija, avantura

Opis:
Fantastični svet „Snežane i lovca" proširuje se da bi otkrio kako su sudbine lovca Erika i kraljice Ravene duboko i opasno isprepletene. Kris Hemsvort i oskarovka Šarliz Teron vraćaju se svojim ulogama u filmu „Lovac i ledena kraljica", epskoj akcionoj avanturi u kojoj im se pridružuju Emili Blant i Džesika Častejn, kao i reditelj Sedrik Nikolas-Trojan. Producent Džo Rot („Grdana", „Alisa u zemlji čuda") još jednom predvodi tim u zadivljujućoj novoj priči iz legendarne sage. Mnogo pre nego što se mislilo da je kraljica Ravena (Teron) ubijena od strane Snežane, ona je iz potaje gledala kako njena sestra Freja (Blant) doživljava užasnu izdaju i beži iz njihovog kraljevstva. Uz Frejinu moć da zaledi bilo kog neprijatelja, mlada ledena kraljica je provela decenije u izolovanoj zimskoj palati gde je obučavala legije smrtonosnih lovaca, uključujući Erika (Hemsvort) i ratnicu Saru (Častejn), samo da bi saznala da su njeni miljenici prekršili njen jedini zahtev: Zauvek zaključajte vaša srca za ljubav. Kad Freja sazna za sestrinu smrt, ona će pozvati ostale vojnike da donesu magično ogledalo kući jedinoj čarobnici koja može da upotrebi njegove moći. Ali kad otkrije da Ravena može da se vrati u život, ove zle sestre će zapretiti začaranoj zemlji dvostruko mračnijom silom koja je ikad viđena. Njihova brojna vojska izgledaće nepobedivo... ukoliko prognani lovci, koji su prekršili kardinalno pravilo njihove kraljice, ne odluče da im se suprostave.

ZLOČINAČKI UM
Režiser:Ariel Vromen
Glumci:Ryan Reynolds, Cevin Costner, Gary Oldman, Tomy Lee Jones
Žanr:akcija, drama
Opis: Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt (KevinCostner) usađuju sećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će sprečiti katastrofu svetskih razmera. Priča je o pravom čovjeku u pogrešnom telu. Osim Costnera i Reynoldsa u filmu izraelskog reditelja Ariela Vromena pojavljuju se i Tommy Lee Jones, Gary Oldman, Gal Gadot, Alice Eve i Antje Traue.

HRABRI PETAO
Režiser:Gabriel Riva
Glumci:Bruno Bichir,Carlos Espejel, Angélica Vale
Žanr:animirani
Opis: Lažljivi rančer uspeva da prevari vlasnike farme na kojoj živi Toto i ubedi ih da se klade u borbi petlova. Na taj način će Toto moći da trenira kako bi pobedio strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima, znajući da će odlepršati od sudbine na farmi i njenih stanovnika Toto će morati da odraste u hrabarog i borbenog petla.
SINHRONIZOVANO!

KOMPLETAN REPERTOAR

21./22.4.

14.10 Zootropolis 3D 108'
16.00 Kung fu panda 3D 95'
17.40 Knjiga o dzungli 106'
19.30 Snezna kraljica 114'
21.30 Zlocinacki um 113'


23./24./26./27.4.

10.50 Hrabri petao 3D 98'
12.30 Kung fu panda 3D 95'

14.10 Zootropolis 3D 108'
16.00 Hrabri petao 3D 98'
17.40 Knjiga o dzungli 106'
19.30 Snezna kraljica 114'
21.30 Zlocinacki um 113'


25.4.

16.00 Hrabri petao 3D 98'
17.40 Knjiga o dzungli 106'
19.30 Snezna kraljica 114'
21.30 Zlocinacki um 113'
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...