•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priča nad pričama Matea Garonea stiže u bioskope!

Ko je propustio ovaj film na ovogodišnjem FEST-u imaće priliku da ga pogleda u bioskopima od četvrtka, 14. aprila.

Priča nad pričama je baziran na bajkama napolitanskog pisca iz ranog 17. veka, Đanbatista Bazilea, koji povezuje realistične i fantastične elemente kako bi prikazao mračnu stranu bajki koje su bile inspiracije za dela braće Grim.

Za ovaj film Garonea je odabrao tri priče koje se prepliću u izmišljenom kraljevstvu. Od potrage ogorčene kraljice, preko čudovišta koje pokušava da uguši ljubav mlade princeze, do misteriozne žene koja izaziva žudnju kralja, ove priče prožimaju elementi lepote i grotesknosti stvarajući neverovatno i jedinstveno delo gotičke mašte.

Priča nad pričama je prvi film na engleskom jeziku dvostrukog dobitnika Gran Pria u Kanu, Matea Garonea poznatog po filmovima Gomora i Rijaliti. Česti motiv u njegovim filmovima je struktura moći i njen uticaj na samo društvo, koji u ovom filmu postaje prenaglašen. Još jedan adut koji krije ovaj film jeste što se sastoji od bajki čiji ishod ne možemo predvideti jer on nije klasična holivudska adaptacija.

Ljubitelji fantastike, horora i dobro urađene kostimografije uživaće u ovom filmu od 14. aprila u bioskopima širom Srbije.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...