•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Toro (2016) - uskoro

Film govori o korupciji i malverzacijama u turističkom sektoru 70-ih godina na Kosta del Sol. Snima se u svetski poznatom turističkom centru Toremolinos sa super-realističnim akcionim scenama. U pitanju su dvojica braće, od kojih jedan ima nadimak Toro.

Toro je bivši robijaš koji sada vodi pošten život, sve dok ga njegov brat koji duguje novac mafiji ne uvuče ponovo u svet nasilja, opasnosti i bekstva da bi spasio glavu. Osim likova u stalnoj akciji uključene su i ikone španske kulture kao što su flamenko, pesme, porodica. Gangsteri, izdaja, mnogo scena potere – sve u ambijentu prelepe Andaluzije.

Glumci: Mario Casas, Luis Tosar, Ingrid García Jonsson
Režiser: Kike Maíllo

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...