•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marvelov film koji ruši sve rekorde

Svet je poludeo za Marvelovim anti-herojem Dedpulom.

Za manje od nedelju dana zaradio je preko 284 miliona dolara. Samo u Srbiji pogledalo ga je preko 50 000 gledalaca što čini Dedpula najgledanijim filmom o superherojima svih vremena, a tek je na početku svog prikazivanja.

Iako je ovaj film zabranjen u Kini, a u pojedinim zemljama nije preporučljiv za decu ispod 17 godina, sa uloženim budžetom od samo 58 miliona dolara za produkciju, samo tokom prvog vikenda zaradio je 135 miliona u Severnoj Americi, a neverovatniih 260 miliona dolara širom sveta.

Film Dedpul daje savršen primer kako da sa relativno malim budžetom, kakvim filmovi o superherojima raspolažu, može da se ostvari ogromna zarada i dostigne veliki broj gledalaca. Jedan od glavnih načina je da se ispita šta publika želi, a ne da joj se samo dostavi gotov proizvod, kao i da se izađe iz standardnog okvira priče o superherojima (što u ovom slučaju predstavljaju humor, seks i nasilje).

Dedpul je započeo život kao Vejd Vilson, elitni operativac specijalnih snaga koji je potom postao plaćenik. Kada je saznao da boluje od neizlečive bolesti, odlučuje da se podvrgne tajnom eksperimentalnom programu zahvaljujući kojem stiče natprirodnu moć isceljenja, i pretvara se u svoj alter ego, Dedpula. U glavnoj ulozi Marvelovog anti-heroja, koji kreće u potragu za čovekom koji mu je zamalo uništio život, pojavljuje se Rajan Rejnolds, a režiju filma potpisuje Tim Miler.Za Rajana kažu da ne postoji glumac koji bi bolje izneo ovu ulogu.

U filmu igra i naš glumac Stefan Kapičić i to jednog od glavnih likova – X-mena Kolosusa. Kapičić je izjavio kako mu je uloga u ovom filmu ostvarenje dečačkog sna i ,,zlatna medalja” u karijeri. Pored njih tu su i Morena Bakarin, Ed Skrein, T.Dž.Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Svi oni koji ga do sada nisu pogledalii, a prema rečima publike i kritike, vredan je pažnje, mogu da ga pogledaju u bioskopima širom Srbije.


Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...